Академия ИСКРА - объединение искателей Истины.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

Парольный вход для авторов.

автор: c до
новые статьи
Добре, що ви є!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 13.07.2011 16:57


     
     Добре, що ви є!
     
     Дев»ять – не десять, але, але, але…
     Свою дев»яту річницю з дня виходу в ефір першої програми святкував дружній і веселий колектив Радіо "ЕРА FM". Ще й гостей чимало запросили на свято : на корпоративну вечірку до радистів завітали політики, громадські діячі, літератори, співаки, діячі культури та мистецтва і журналісти з багатьох вітчизняних і закордонних ЗМІ.
     Гуляли неювілейну дату весело і невимушено. Всі, хто цього вечора завітав до столичного «Гольф-центру» на Оболонській набережній у піджаках і краватках, потрапивши в атмосферу свята, швидко ці самі піджаки і краватки познімали і веселилися на повну катушку.
     В перервах між піснями і тостами пізнавані і не дуже політики давали інтерв»ю. І - лише Каті Осадчій.
     Наша інтернет-газета також поцікавилася у народного депутата України (ПР) Олени Бондаренко : за що вона любить Радіо "ЕРА FM"?
      Олена відповіла : «За все (сміється). А якщо говорити серйозно, то мені дуже імпонує манера журналістів Радіо "ЕРА FM", які глибоко занурюються у предмет дискусії, до якої постійно залучають відомих в нашій державі людей.
     І головне, що це не лише народні депутати. А ще мені подобається, що репортери Радіо "ЕРА FM" завжди на передньому рубежі захисту української демократії : у кулуарах Верховної Ради, у Кабміні, у Адміністрації Президента, на мітингах і зібраннях простих людей… Так тримати, колеги! І тоді все у нас вийде - як треба!»
     А політичний опонент нашої співрозмовниці народний депутат України Михайло Волинець (БЮТ) додав : «На свято Радіо "ЕРА FM" прибув, як мовиться, у режимі «з корабля – на бал». Я сьогодні повернувся із відрядження до Китаю. Але, хоч і втомився від перельоту, вирішив не відмовити собі у задоволенні поспілкуватися із журналістами цього цікавого радіо. Мені подобається командний дух цих молодих і завзятих людей. Мені імпонує, що вони ставлять абсолютно фахові запитання, на які іноді досить важко відповідати – адже журналісти намагаються докопатися до суті і це у них, зазвичай, виходить.
     І головне : журналісти Радіо "ЕРА FM" ніколи не кидають ту чи іншу тему на півдорозі. Вони завжди намагаються розставити усі крапки над «і», щоб пересічні громадяни самі визначилися : хто винен і що робити, аби виправити помилки. Ось за що я люблю Радіо "ЕРА FM".
     У такому ж стилі під час святкування висловлювалося чимало друзів наших колег-журналістів. Лейтмотив виступів звівся до банальної, але досить вагомої фрази : «Спасибі, що ви є! Спасибі, що не втрачаєте своєї пильності, коли йдеться про головні завоювання української демократії!»
     Ми приєднуємося до цих побажань і, як журналісти журналістам, бажаємо головного : щоб ніколи не тупилося перо, щоб завжди вистачало бажання і волі довести свою справу до логічного завершення. Залишайтеся самі собою, колеги, і тоді нам завжди буде цікаво на вашій радіохвилі!
     
     Сергій Любченко
     
     
     
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2711 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6482
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

обсуждаемые публикации
20.03.2018 19:51 Ноодинамика (или моя атака на стандартную модель). Артур Фролов Новая идея. Весь материал

23.11.2013 10:13 Истина и волновая функция. Артур Фролов Физикам на заметку. Весь материал

23.11.2013 10:13 Гравитирующая сфера-наиболее вероятное устройство нашей Вселенной. Артур Фролов Физикам на заметку. Весь материал

29.6.2013 10:13 Гравитационная инверсия и отказ от информации. Артур Фролов Две концепции устройства реальности. Весь материал

14.6.2013 17:9 Билли Миллиган: 24 личности в одном теле Артур Фролов Весь материал

31.10.2012 19:26 Гипотеза о дисперсии социума (терминология). Артур Фролов Весь материал

9.1.2013 23:32 Гипотеза о БиН (постановка задачи) Артур Фролов Гипотеза о БиН является мостиком между естеcтвенными и общественными науками Весь материал

6.1.2013 20:27 Преобразования в гипотезе о Б&Н Артур Фролов Гипотеза о быдле и небожителях становится прикладной наукой Весь материал

3.5.2013 12:54 Контуры нового мира. Артур Фролов Весь материал

14.1.2013 16:31 Задача по физике для городской школьной олимпиады Редакция Весь материал

2.12.2012 15:51 О красном смещении и о физическом смысле в физике. Артур Фролов Весь материал

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Для контактов
skype:noo.inc


Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика