Академия ИСКРА - объединение искателей Истины.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

Парольный вход для авторов.

автор: c до
новые статьи
Є гроші? Тоді – вкладайте їх в економіку України!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 31.05.2013 10:01


     
     Є гроші? Тоді – вкладайте їх в економіку України!
     Про те, що наша держава є привабливою для зарубіжних інвесторів, нині говорять всі. 4 квітня 2013 року відбулася презентація рейтингу інвестиційної привабливості регіонів України. Тоді подія зібрала понад 200-т учасників, зокрема: представників влади, українські та міжнародні профільні організації, бізнес-сектор та журналістів. Захід отримав низку позитивних відгуків у засобах масової інформації. І в зв’язку із значною зацікавленістю з боку міжнародних експертів до цієї події, було прийнято рішення організувати цю презентацію повторно.
     
     Сказано – зроблено! 30 травня 2013 року в Києві відбувся круглий стіл на тему: «Інвестиційний атлас України: дорожня карта для інвесторів», організаторами якого є компанія PricewaterhouseCoopers (PwC) в Україні та Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами.
     Під час заходу компанія PwC в Україн іспільно з Держінвестпроектом та міжнародними експертами проаналізували результати рейтингу інвестиційної привабливості регіонів України та обговорили важливість Інвестиційного атласу України.
     Директор з розвитку бізнесу компанії PwC Енді Кузич зазначив: «Наша консалтингова компанія охоче підтримала ідею створення Інвестиційного атласу України, який був ініційований та реалізований Держінвестпроектом, з кількох причин: по-перше, він якісно та доступно подає необхідну для інвесторів інформацію, по-друге, наведений у виданні перелік успішних інвестиційних проектів є переконливим фактором, що Україна сприятлива для ведення бізнесу».
     Як відзначив Голова Держінвестпроекту Владислав Каськів, головна мета проведення цього заходу полягає у створенні платформи для активного діалогу між місцевою владою, міжнародними експертами та організацієюекономічного співробітництва та розвитку, представниками дипломатичних місій країн Європейського Союзу, Канади, США, Російської Федерації, КНР, Японії та Південної Кореї, для поширення інформації про можливості й переваги інвестування в регіони України.
     «Нам необхідно поглибити співпрацю центральних і місцевих органів виконавчої влади з дипломатичними представництвами іноземних держав в Україні, а також міжнародними організаціями та бізнесом, - відзначив Владислав Каськів. «Переконаний, що це допоможе активізувати інвестиційну діяльність в регіонах й стане рушійним поштовхом для покращення їхньої інвестиційної привабливості», - резюмував Голова Держінвестпроекту.
     Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін розповів про досягнення Харківської області в формуванні успішного інвестиційного клімату. За його словами, їхня область за результатами дослідження рейтингу інвестиційної привабливості є першою завдяки цілеспрямованій та системній роботі.
     «Ми проводимо регулярні зустрічі з інвесторами, створюємо робочі групи з питань реалізації їх інвестиційних проектів, розробляємо плани-графіки проходження дозвільних процедур і навіть ведемо постійний моніторинг реалізації проектів. Намагаємося завжди бути протекціоністами не тільки технологічних інновацій, але й лобістами законодавчих нововведень, здатних поліпшити інвестиційний клімат. Однією з таких ініціатив став законопроект про створення «Технополісу П'ятихатки», що є складовою Нацпроекту «Місто майбутнього, - зауважив Михайло Добкін.
     У круглому столі також взяли участь Ігор Бураковський, Голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій; Габріела Міранда, експерт ОЕСР; Хорхе Зукоскі, Президент Американської торгівельної палати в Україні; а також керівники найрейтинговіших за інвестиційною привабливістю регіони, зокрема: Михайло Добкін, голова Харківської ОДА, Віктор Шемчук, голова Львівської ОДА.
      Сергій Любченко
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2347 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 9036
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

обсуждаемые публикации
20.03.2018 19:51 Ноодинамика (или моя атака на стандартную модель). Артур Фролов Новая идея. Весь материал

23.11.2013 10:13 Истина и волновая функция. Артур Фролов Физикам на заметку. Весь материал

23.11.2013 10:13 Гравитирующая сфера-наиболее вероятное устройство нашей Вселенной. Артур Фролов Физикам на заметку. Весь материал

29.6.2013 10:13 Гравитационная инверсия и отказ от информации. Артур Фролов Две концепции устройства реальности. Весь материал

14.6.2013 17:9 Билли Миллиган: 24 личности в одном теле Артур Фролов Весь материал

31.10.2012 19:26 Гипотеза о дисперсии социума (терминология). Артур Фролов Весь материал

9.1.2013 23:32 Гипотеза о БиН (постановка задачи) Артур Фролов Гипотеза о БиН является мостиком между естеcтвенными и общественными науками Весь материал

6.1.2013 20:27 Преобразования в гипотезе о Б&Н Артур Фролов Гипотеза о быдле и небожителях становится прикладной наукой Весь материал

3.5.2013 12:54 Контуры нового мира. Артур Фролов Весь материал

14.1.2013 16:31 Задача по физике для городской школьной олимпиады Редакция Весь материал

2.12.2012 15:51 О красном смещении и о физическом смысле в физике. Артур Фролов Весь материал

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Для контактов
skype:noo.inc


Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика