Академия ИСКРА - объединение искателей Истины.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

Парольный вход для авторов.

автор: c до
новые статьи
Свинарство – галузь перспективна
Автор: Сергей Любченко      Дата: 01.06.2011 10:15


     Свинарство – галузь перспективна
     «Їли, їмо і будемо їсти,» - так кажуть українці про сало. А воно – смачне і красиве – є і залишатиметься візитною карткою нашої країни, як мінімум, до кінця цього століття.
      Що далі буде – загадувати зарано. Але нині для мільйонів наших співвітчизників свинина і сало є чи не найулюбленішими продуктами. Адже, немає куди правди діти, мало хто з нас є чистими вегетаріанцями.
     Куди там! Без доброго шматка м»яса у борщі, без запашної печені з картопелькою, чи , на крайній випадок, «українського снікерса» про підвищення ККД на роботі чи в побуті і говорити не варто.
      Отож, для переважної більшості наших співвітчизників питання «А скільки буде коштувати свинина і сало у наступному місяці?» - не з розряду риторичних. На це запитання треба відповідати чітко і без зайвої балаканини. Як мовиться – по суті.
     Саме це одвічне для мільйонів українців питання і стало предметом обговорення учасників III-го Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство», який у перший день літа стартував у Українському домі.
     Не менш важливі питання для дискусії – «Як вийти на рівень рентабельності галузі у 20 відсотків і вище?». Або – «Чи варто покладатися виключно на державну допомогу в розвитку промислового свинарства?»
     На думку авторитетних учасників зібрання, III Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» — найбільша подія галузі. До столиці України приїхали понад 400 керівників та фахівців провідних свинокомлексів України, іноземних експертів, представників переробних підприємств, комерційних компаній та фінансових установ. Саме вони, як мовиться, і «думатимуть думу» - як, за рахунок яких внутрішніх резервів можна вивести колись супер-прибуткову галузь із глухого кута, у якому вона опинилася не з вини вітчизняних тваринників.
     Та й свині не винні, що їх так низько цінують в державі, яка свого часу експортувала тисячі тонн першосортної м»яса і сала у близьке і далеке зарубіжжя. Кривдно їм, нашим доморощеним П»ятачкам, що нині в українських супермаркетах ми змушені купувати польське сало і китайську «тушонку», після якої – непереливки… А то й до реанімації потрапити можна.
     Подія відбулася за підтримки Асоціації свинарів України (АСУ), що об’єднала 16 провідних свинокомплексів України, серед яких ВАТ «Агрокомбінат Калита», СВАТ «Слобожанський», СП ТОВ «Нива Переяславщини», ТОВ «Галичина-Захід», ПАП «Агропродсервіс», ТОВ «Деміс-Агро» та інші.
     Представники галузі не без підстав сподіваються, що саме цей Конгрес дасть правдиву оцінку та спрогнозує розвиток української галузі свинарства, її місце на світовому ринку. Адже на ньому провідні експерти і аналітики розглянули проблеми ціноутворення й собівартості, останні техно-логічні досягнення, стан інвестицій у галузь, державної підтримки свинарства, методи управління сучасним свинокомплексом, секрети найкращих українських підприємств.
     На конгресі виступили гуру свинарства: Кейс Шеепенс — ветеринарний лікар міжнародного класу (Нідерланди); Юрій Ковальов — генеральний директор Національного союзу свинарів Росії; Дієго Падоан — спеціаліст в галузі свинарства (Австрія); Фабіо Катунда — спеціаліст у галузі свинарства (Бразилія), Ярослав Кебал — директор ТОВ «Галичина-Захід (Україна); Артур Лоза — директор ТОВ «Деміс-Агро» (Україна); Володимир Єпішин — генеральний директор селекційно-генетичного центру ТОВ «Агрофірма «Мортадель» (Росія); Вернер Гайслер — провідний інженер у галузі свинарства (Німеччина) та інші.
     Серед почесних гостей Конгресу — видатні державні діячі та всесвітньо визнані авторитети галузі.
     Сергій Любченко
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2772 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6398
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

обсуждаемые публикации
20.03.2018 19:51 Ноодинамика (или моя атака на стандартную модель). Артур Фролов Новая идея. Весь материал

23.11.2013 10:13 Истина и волновая функция. Артур Фролов Физикам на заметку. Весь материал

23.11.2013 10:13 Гравитирующая сфера-наиболее вероятное устройство нашей Вселенной. Артур Фролов Физикам на заметку. Весь материал

29.6.2013 10:13 Гравитационная инверсия и отказ от информации. Артур Фролов Две концепции устройства реальности. Весь материал

14.6.2013 17:9 Билли Миллиган: 24 личности в одном теле Артур Фролов Весь материал

31.10.2012 19:26 Гипотеза о дисперсии социума (терминология). Артур Фролов Весь материал

9.1.2013 23:32 Гипотеза о БиН (постановка задачи) Артур Фролов Гипотеза о БиН является мостиком между естеcтвенными и общественными науками Весь материал

6.1.2013 20:27 Преобразования в гипотезе о Б&Н Артур Фролов Гипотеза о быдле и небожителях становится прикладной наукой Весь материал

3.5.2013 12:54 Контуры нового мира. Артур Фролов Весь материал

14.1.2013 16:31 Задача по физике для городской школьной олимпиады Редакция Весь материал

2.12.2012 15:51 О красном смещении и о физическом смысле в физике. Артур Фролов Весь материал

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Для контактов
skype:noo.inc


Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика